Prekid veze

Kako ponovno osvojiti bivšeg partnera?

3.11.2010 | Izabela M

Je li se vaša veza s posebnom osobom završila, sada ipak tu osobu želite nazad? Možda vam pomognu ovi kratki savjeti.


bivši partner

Prvo prihvatite činjenicu da je kraj veze, potom se koncentrirajte na pridobivanju partnera nazad. (PhotoXpress)

1. Ukoliko ste se razišli nedavno, pustite ga na miru 

U slučaju, da ste prekinuli prije koji tjedan ili dan, bivšeg partnera pustite u potpunosti na miru. Zasjede, zasipanje s porukama i telefonskim pozivima neće biti učinkovito, s tim jedino možete postići da vas počne izbjegavati i da vas zamrzi. Vrlo je važno da znate s kakvim čovjekom imate posla. Ukoliko se radi o nekome kome bi vaš nestanak i ne javljanje dalo do znanja da vam ne nedostaje i da vam nije stalo, takvo ignoriranje u tom slučaju nije najpametnije. 

2. Zašto ponovo želite biti s bivšim?

Prije nego poželite ponovno biti s bivšim, prvo razmislite, zašto ste se razišli i zašto opet želite biti s njim. Zato što ga stvarno volite ili samo zbog činjenice da ga više nemate? ili jednostavno ne žlite biti sami? Jeste li se razišli zato što ste se puno svađali, zato što vam je veza donosila tugu i loše osjećaje? Potom dva puta razmislite o tome je li vrijedno. Za ponovni početak veze morate imati prave razloge.

3. Ponovno postanite osoba, u koju se zaljubio/la

Ne zaboravite da se vaš bivši partner u vas zaljubio zato, jer se u vašem društvu dobro osjećao i zadovoljavali ste sve njegove emocionalne potrebe. Razmislite, jeste li se vremenom promijenili i pokušajte promijeniti svoje loše navike. Budite nasmijani i okružite se s puno prijatelja. Ako želite bivšeg partnera osvojiti nazad, bit će potrebno puno pozitivne energije. 

4. Pažljivo izaberite riječi 

Bivšeg partnera nikada ne pokušavajte vratiti s plakanjem i dosađivanjem. To vas neće dovesti nikuda, to će drugu osobu samo odvratiti od vas. Vrlo je važno kakve ćete riječi izabrati po ponovnom kontaktu s bivšim. Razgovarajte kao da razgovarate s prijateljima. Ne optužujte i ne vrijeđajte ukoliko za cilj imate pomirenje.


bivši partner,nazad

Ponovno postanite osoba, koja ga je očarala na početku. (PhotoXpress)

5. Ostanite u kontaktu 

Prije nego obrište sve partnerove mailove, sms-ove i telefonski broj, malo razmislite hoćete li se zbog toga kajati u budućnosti. Kada bol i tuga poslije prekida prestanu, hoće li vam zbog toga biti žao u budućnosti. Kada prođe vrijeme uvijek ostaje dovoljno prostora za prijateljski susret na piću ili za razgovor.

6. Brinite o svom izgledu

Ukoliko primjetite, da ste se od kraja veze malo zapustili to je jednostavno nedopustivo. Tako se nećete dobro osjećati u svojoj koži, što će sigurno vidjeti i vaš bivši partner.

7. Prije bilo kakve akcije, prihvatite kraj veze 

Sve dok se protivite njegovoj odluci o kraju veze, nećete postići željeni učinak. Zato je vrlo važno da prije bilo kakvog poteza prihvatite kraj veze i da je vaš bivši partner imao razloga za to. Sve dok mislite da je partner zauvijek vaš ne možete stvarno raditi na ponovnom osvajanju. 

8. ... i konačno – neka on dođe k vama

Nikada ne ludite za bivšim partnerom. Neka on dođe k vama, vaš posao je samo da poštujete gore navedene savjete i da se ponovno pokažete u njaboljem svijetlu. Potom putite da sve ide svojim putem. Samosvjesni ljudi privlače druge. Među njima će to biti i vaš bivši partner.

 

Pridružite nam se i na Opens external link in new windowfacebooku!