Veliki penis

Zbog čega je preveliki penis nepraktičan?

7.06.2011 | Antonio B

Mnogo je muškaraca koji si žele da bi im bio duži, dok bi oni koji imaju zbilja veliki, željeli kraćeg. Želite li saznati zašto?

 

 

velik penis

Na početku mu godi da mu se žena divi zbog velikoga penisa, ali brzo se počinje osjećati kao seksualni objekt. (PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Duboko grlo ne dolazi u obzir

Muškarci zaista vole ukoliko njihove partnerice za vrijeme felacije penis potisnu duboko u grlo. Ako je penis prevelik, to neće biti moguće, pa će takvom muškarcu biti uskraćen taj užitak, koji sa sobom donosi duboko grlo.  Prevelik penis kod žene će izazivati povraćanje, što znači da neće ni pomisliti na duboku felaciju. Isto će tako otpasti i praksa kad muškarac za vrijeme felacije ženu uhvati za glavu i sam određuje tempo i dubinu. Iako će nekim ženama veliki penis biti jako privlačan na pogled, bit će ipak jako oprezne kad će na njemu izvoditi felaciju.

Analni seks je jako otežan

Nešto slično vrijedi i za analni seks. Nećemo tvrditi da neće biti moguć, ali sigurno će se odvijati veoma oprezno, vrlo polako i ne previše duboko. Dakle, daleko od pravog analnog užitka, kad je anus jednako razigran kao i vagina. Veliki penis ženu kod analnog odnosa boli. Posebno je boli ako muškarac želi biti energičan i intenzivan. Ukoliko ćete još naići na ženu koja baš i nema iskustva s analnim odnosom, s velikim penisom teško ćete je uvjeriti da uopće proba analni seks.

Nešto grublja penetracija je jako upitna

Ništa manje poteškoće neće prouzročiti ni malo grublja i duboka vaginalna penetracija, kad muškarac poželi zaista nagle i divlje pokrete, koje u navali strasti prijaju i ženi. Ako je penis prevelik, takva će seksualna praksa biti dosta otežana, jer će žena osjećati bolove čak u predjelu trbuha, a može doći i do krvarenja zbog ozljede vagine. Divlji seks je, dakle, s prevelikim penisom gotovo nemoguć.  Isto tako je nemoguća penetracija bez predigre, jer vaginalni mišići neće biti dovoljno opušteni da bi bez poteškoća primili zbilja mnogo centimetara. Ne zaboravite da je vagina duboka tek nekoliko centimetara, te se stoga teško može ekspresno prilagoditi prevelikom penisu

Neki položaji ne dolaze u obzir

Kao što znate, kod nekih je seksualnih položaja penetracija dublja nego kod drugih, što znači da će položaji kada penis prodre duboko u vaginu za muškarce s velikim penisom biti otežani i nepraktični. Takav muškarac neće si moći dati oduška do kraja i zbilja uživati u seksu, jer će ga kočiti misao da će njegovu partnericu možda boljeti. I još nešto - nije rečeno da je zaista i neće boljeti, jer vagina u određenim položajima penis prima zaista do kraja i duboko. Zbog toga se može dogoditi da neki položaji neće doći u obzir i to zauvijek, jer će ženu opterećivati loša iskustva i strah da se bol opet ne ponovi. ponovi. 

Teže je naći i kondome

Na nekom internetskom forumu pronašli smo raspravu o kupnji kondoma, što je za nekog muškarca, koji je imao zaista jako velik penis, predstavljalo pravu noćnu moru. Preko ljeta je otputovao u Japan i tamo si je želio priuštiti malo tjelesnih užitaka s lokalnim ljepoticama. Budući da su Azijati poznati po malim penisima, naša muškarčina nije mogla naći dovoljno velike kondome, a na kraju mu je pukao najveći koji se mogao kupiti. Da ne bi bilo zabune - i kod nas ne prodaju posvuda velike "brojeve" kondoma, već one poznate pod »one size fits all« (jedna veličina za sve), što je za nekoga tko ima velik penis zaista problem.

Žena zaboravi na osobu i u glavi ima samo penis

Ovu našu sagu o minusima velikoga penisa završit ćemo s posljednjom, ali veoma zanimljivom konstatacijom, koja će se vlasnicima srednje velikoga penisa možda činiti čudnom, ali za vlasnika ogromnoga veoma je problematična.To  posebno onda ukoliko želi ozbiljnu vezu u kojoj nije važan samo seks. Muškarac s velikim penisom za ženu je često zaista samo penis. Posebna atrakcija koju, eto, mora vidjeti i isprobati na vlastitoj koži. To će muškarcu na početku možda biti zanimljivo i primit će sve kao kompliment, ali kasnije bi ga moglo jako smetati, pa čak i žalostiti što ženu osim njegovoga penisa ne zanima ništa drugo.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!