Povećanje penisa

Kako penis povećati na prirodan način? (1. dio)

23.11.2011 | Izabela M

Mužnja penisa' je starodavna saudo-arabska tehnika, kojom penis postaje duži ili širi.

 

 

produljivanje penisa

Saudoarapska tehnika produljivanja penisa Arapima je stoljećima omogućavala oblikovanje penisa po mjeri. (PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Produljivanje penisa je moguće

Bez obzira na to što s vam rekli liječnici ili kirurzi, povećati penis JE moguće, doduše pravilnim izvođenjem vježbi što su ih otkrili stanovnici Saudijske Arabije te ih smatrali dijelom svoje kulture. Veliki je penis značio plodnost i pravi magnet za žene. Kada su dečki ušli u razdoblje puberteta, očevi su im pokazivali tehniku produljivanja i 'mužnje' penisa, što bi je onda prakticirali pola sata dnevno uz pravilno disanje i mentalne vizualizacije. Tako su u prosjeku produljivali penis za 4 cm (u erekciji). Tehnika djeluje tako, da u stvari rasteže erektilno tkivo u penisu, a rezultati su u slučaju ustrajnosti vidljivi već nakon jednog mjeseca. Zahvaljujući rastezanju i 'mužnji' penis postaje dulji i širi.

Grijanje penisa

Svrha vježbe je povećati odnosno produljiti spužvasto tkivo u penisu, koje se tijekom erekcije napuni krvlju. Tako kako je prije bilo kakve tjelovježbe potrebno zagrijati cijelo tijelo, potrebno je pripremiti i penis za izvođenje vježbi za produljivanje. Za zagrijavanje penis treba čvrsto (ali ne pregrubo) primiti oko glavice i blago potegnuti prema naprijed tako da se osjeti napetost na sredini penisa. Nakon deset sekundi slijedi opuštanje. To se napravi deset puta. Zatim je potrebno penis vrtjeti ukrug i savijati ga deset puta u lijevo, pa u desno. Kada je penis dovoljno zagrijan, muškarac ga mora masirati do djelomične odnosno blage erekcije. Zatim si je penis i testise potrebno zamotati u toplu krpu na dvije minute. To se napravi pet puta da bi se tijelo penisa zagrijalo te da bi zadržalo u sebi krv. Umjesto zamatanja u krpu muškarac može i sjesti u toplu kupku te pod vodom razgibavati svoj penis. Kada je alatka zaista spremnan, može se početi s produljivanjem.

Metoda produljivanja penisa

Ova vježba ne utječe toliko na širinu penisa koliko na njegovu dužinu. Izvoditi se može u sjedećem položaju na rubu stola odnosno kauča ili stojećki. Penis mora biti nakon zagrijavanj toplom krpom dobro obrisan, kako bi se osigurao čvrsti stisak. Potrebno je poštovati sljedeće korake:

 1. Penis mora biti u opuštenom stanju. Jednom rukom ga muškarac čvrsto primi oko glavice, a dlanom druge ruke drži ruku koja drži penis.
 2. Slijedi zahvat najprije dovoljno snažno da se na penisu osjeti rastezanje. Muškarac tako drži penis 30 sekundi, a onda opusti. To napravi deset puta, a pri svakom zahvatu povuče snažnije, ali NE toliko, da uzrokuje bol.
 3. Kada to napravi deset puta, penis se mora opustiti tako da njime udari u bedro 75 do sto puta. Tako u penis opet doteče krv. Slijedi odmor od jedne minute.
 4. Ponovi se korak 2., samo što sada muškarac vuče penis u lijevo.
 5. Ponovi se korak 3.
 6. Ponovi se korak 2., a sada muškarac vuče penis u desno.
 7. Ponovi se korak 3.
 8. Ponovi se korak 2., sada ga vuče prema gore.
 9. Ponovi se korak 3.
 10. Ponovi se korak 2., sada prema dolje.
 11. Opet udaranje penisa o bedro 75 do sto puta.
 12. Ponovi se korak 2., ali sada sa trideset kružnih pokreta penisom u lijevo i zatim u smjeru kazaljke na satu, pa onda u desno. Slijedi opet udaranje penisa o bedro 75 do sto puta.

Napomene i savjeti

Nakon udaraca penisa o bedra muškarac si ga može malo izmasirati da bi dostigao djelomičnu erekciju i tako ponovo vratio krv u penis. A prije no što nastavi s vježbama, neka penis ponovo opusti. Zbog stiskanja glavića na njemu se mogu pojaviti crvene ili ljubičaste točke. To je sasvim normalno, kroz neko vrijeme će točke nestati, ali će tkivo biti puno čvršće. Ako vam tijekom vježbe ruke počnu kliziti s penisa, najbolje je nanijeti dječji puder za bolji zahvat.

Nakon ove vježbe rastezanja će 15 do 20-minutna seansa arapskog muzenja omogućiti cirkulaciju kroz cijeli penis, psebno glavić. Prije mužnje potrebno je odstraniti puder s penisa i ruku. U drugom dijelu članka otkriti ćemo vam sve o arapskoj mužnji penisa.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!